Agenda een professionneel hulpmiddel voor het vastleggen van uw afspraken

Een agenda voor uw afspraken

Gestion agenda MasterBillMasterbill is volledig. Van het opstellen van offertes, over het bijhouden van de boekhouding tot het aanmaken van facturen zonder uw product managment te vergeten: deze professionele software biedt u tientallen mogelijkheden. Mogelijkheden die u tijd en geld besparen.

In het hart van deze strutuur, zult u kunnen profiteren van een agenda. Die zal u toelaten een totaaloverzicht te hebben over uw werkweken. Het is ook een goed middel om geen enkele afspraak te missen.


Met de complimenten van Batibouw+

Uw agenda zal ook rechtstreeks gelinkt zijn aan uw Batibouw+-programma. Op die manier zullen uw offerteaanvragen en uw professionele afspraken rechtstreeks geïntegreerd zijn in uw dagelijkse leven.

U zult afspraken kunnen toevoegen, verplaatsen of annuleren op een snelle en eenvoudige manier.

Alle gegevens zullen automatisch bewaard worden in de offerte die u opgesteld heeft.

Uw klantenbeheer

Masterbill laat u ook toe om de contacten van uw klanten en leveranciers te beheren. Alle contacten die u heeft opgenomen in uw offertes en facturen zult u in eenzelfde rubriek terugvinden. U heeft ook de mogelijkheid om de handmatige functie te gebruiken om nieuwe relaties toe te voegen. Een nuttig en optimaal middel om uw relaties te ordenen.

Wilt u er meer over weten?

Voor een elektronische en geautomatiseerde administratie: geniet van onze professionele software.
Onze teams staan tot uw beschikking om het aanbod en de mogelijkheden van Masterbill toe te lichten.

 

Meld je
aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief Masterbill op de hoogte blijven van nieuws.