Users een toegang voorbehouden voor de boekhouding

Masterbill: beheerssoftware die op punt staat


Gestion users MasterBillMasterbill biedt u verschillende mogelijkheden. Bovenop het opstellen van offertes en facturen, gaat het hier ook over een echt dashboard dat u een totaaloverzicht geeft van het beheer van uw onderneming. Het is een handig en praktisch instrument, zeker wanneer de boekhouding moet gemaakt worden. Masterbill archiveert al uw gegevens. Het is een levend geheugen, dat u toelaat om eenvoudig alle cijfers van uw vennootschap te klasseren en terug te vinden.


Users: toegang voor uw boekhouder

Masterbill heeft erover nagedacht om toegang te kunnen geven aan uw boekhouder. In de tool Users kunt u toegang verlenen aan uw financiële verantwoordelijke. Deze laatste zal de rekeningen en akke facturen van het bedrijf kunnen consulteren. Een kostbare hulp, vooral natuurlijk op het dat u uw belastingaangifte moet invullen.

Maar dat is nog niet alles. Masterbill zal snel de beste vriend van uw boekhouder worden. Deze laatste heeft de mogelijkheid om de verschillende facturen en ontvangen of verzonden offertes. Een interne zoekmachine is geïntegreerd in onze beheerssoftware. Dat laat u toe om u te richten op de verschillende aangifteperiodes


Toegang voor uw personeel

Uw boekhouder is niet de enige die toegang kan krijgen tot onze software. U kunt verschillende toelatingen aanmaken en beheren voor uw volledig personeel, volgens hun noden. 


Wilt u er meer over weten?


Voor een elektronisch en geautomatiseerde administratie, geniet van onze professionele software.
Onze teams staan te uwer beschikking om Masterbill en zijn mogelijkheden toe te lichten.

 

Meld je
aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief Masterbill op de hoogte blijven van nieuws.